1

Overnachten op Fort Spion


-advertentiepositie-Overnachten op Fort Spion

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fort Spion is een klein fort in de Hollandse Waterlinie en is ingericht als kampeerfort met 10 kampeerplaatsen. Geen kantine, bingo, zwembad of speeltuinen maar een mooie kleine camping op een historische plek. Douches en toilet zijn in het fort aanwezig. Er is parkeerplek voor ca. 5 auto's maar er is geen plaats voor vouwwagens,campers of caravans. Je kunt ook in het fort zelf overnachten. 


Het lokaal, een oud manschappenverblijf van ca. 9 bij 5 meter kan worden gebruikt voor b.v. workshops of eenvoudige vergaderingen. Het lokaal is voorzien van een keukenblok, houtkachel, tafel voor 12 personen en een slaapzolder voor 4 personen. Dit gebouw is in 2009 overigens nog opgeknapt en waterdicht gemaakt met o.a. subsidie en medewerking van Provincie Noord-Holland, Waterleidingbedrijf Amsterdam,de Heren van Janus en de beheerders. Bel ons even voor meer informatie.

Het bomvrije wachthuis is de ruimte waar vroeger de officieren verbleven met een kruitopslag en een projectielenmagazijn. Het is voorzien van een keuken, 2 bedden en een 2-persoons slaapbank, douche en toilet, hout- en gaskachel.

In de omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes door het plassengebied of langs de Vecht en ook aan watersport ontbreekt het niet.

 Bezoek www.fortspion.nl

Overnachten op Fort Spion
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.