Vergaderen in Kunstfort bij Vijfhuizen

Vergaderen in Kunstfort bij Vijfhuizen

Kunstfort bij Vijfhuizen, gelegen aan de rand van natuurgebied de Groene Weelde tussen Haarlem en Hoofddorp, heeft verschillende karakteristieke ruimtes die te huur zijn voor uw evenement. Ook is het fort een officile trouwlocatie van de Gemeente Haarlemmermeer.

De Genieloods van het fort, oorspronkelijk gebouwd als opslagplaats voor kanonnen, is een lichte, hoge ruimte met een industrile uitstraling en is zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen, congressen en workshops. De loods is begin 2016 geheel gerenoveerd en van alle moderne technische gemakken voorzien. Het heeft een verrijdbaar interieur van internationaal ontwerpersduo PolyLester waarmee diverse opstellingen mogelijk zijn  denk aan een auditorium situatie met projectie en spreekgestoelte of intiemere vergadersetting of juist royaal in zijn geheel met theateropstelling. De maximale capaciteit van de Genieloods is 100 (theateropstelling) tot 140personen (receptie).

In het fort zelf zijn drie naast elkaar gelegen afzonderlijke ruimtes alle drie bijzonder geschikt als vergader- of traininglocatie voor maximaal 36 personen. U kunt afzonderlijk per ruimte huren of juistin combinatie. Restaurant t Fort kan, indien gewenst, omgebouwd worden voor bijeenkomsten tot maximaal 50 personen met stoelen in theateropstelling.

En uiteraard kan Restaurant t Fort de gehele catering verzorgen: koffie, lunch, diner of afsluitende borrel!

Heeft u interesse in de Genieloods? Neem dan contact op met:
- Email adres: info@kunstfort.nl
- Kunstfort: 023 - 558 9013 (maandag t/m woensdag van 10.00 tot 17.00 uur)
- Restaurant t Fort: 023 - 558 9010 (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur)

Heeft u interesse in de ruimtes in het fort? Neem dan contact op met:
- Restaurant t Fort: 023 - 558 9010 (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur)

Websites: www.fortrestaurant.nl en www.kunstfort.nl

Vergaderen in Kunstfort bij Vijfhuizen

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.