Bezoek het Crash Museum
Bezoek het Crash Museum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op Fort bij Aalsmeer vind je het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum CRASH 1940-1945.

Het CRASH luchtoorlog en Verzetsmuseum 45 opent op 6 juni op dezelfde datum als D-Day in 1944 de deuren weer voor bezoekers.

Bezoek aan het museum
De ingang tot het museum is verplaatst naar een andere ruimte die de mogelijkheid geeft de route zodanig te maken dat bezoekers in een richting door het museum gaan en eenvoudig afstand kunnen houden van anderen. 

Helaas zijn rondleidingen niet mogelijk. Daarom krijgen de bezoekers bij de receptie het routeboekje Op Ontdekking door het Museum uitgereikt. Bij de verschillende objecten is het verhaal van dat object te lezen. Ook is bij verschillende objecten een kaart geplaatst met een QR-code. Als die QR-code wordt gescand zal een PDF document op de telefoon worden gedownload met informatie over het betreffende object. 

Omdat het aantal bezoekers dat wij maximaal tegelijkertijd mogen toelaten aan een maximum is gebonden moeten toegangskaartjes vooraf worden besteld. 

Er zijn drie tijd slots geregeld: van 11:00 tot 12:30 uur, van 13:00 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 16:00.

Het museumis  voorlopig alleen op zaterdag en de 2e zondag van de maand open. Op woensdags dus tot nader order gesloten.
 
Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd door:
  • op de website aan te melden op: https://www.crash40-45.nl/kaarten-reserveren/
  • te bellen naar 0297321408

Afrekenen kan uitsluitend per PIN betaling bij de kassa van het museum. Bezoek www.crash40-45.nl

Bezoek het Crash Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.