Pop-up Pannenkoekentuin Arsenaal Nieuwpoort


Pop-up Pannenkoekentuin Arsenaal Nieuwpoort

Van 15 juni t/m 31 augustus 2020 is de binnentuin van Het Arsenaal in Nieuwpoort omgetoverd tot een heuse Pop Up Pannenkoekentuin!

Van maandag t/m zaterdag kunnen gasten aanschuiven voor een overheerlijke pannenkoek of een kop koffie met een lekker taartje. Naast pannenkoeken staan er ook boerentostis, boerenijs, warme wafels en andere lekkernijen op het menu.

Arie van den Nieuwendijk, exploitant van het Arsenaal: door deze vreemde tijd zag ik dat veel geplande feesten en partijen voor de komende maanden zijn verplaatst naar 2021. Ik vind het ontzettend jammer dat dit prachtige pand en de mooie binnentuin de komende tijd nauwelijks in gebruik zou zijn. Toen dacht ik: hoe leuk zou het zijn om tijdens het zomerseizoen de toeristen en inwoners van deze regio te kunnen ontvangen en te laten genieten in onze mooie binnentuin.

De pop-up pannenkoekentuin is van 15 juni t/m 31 augustus op maandag t/m zaterdag van 11:00 19:00 uur geopend. Bij mooi weer zijn de gasten welkom in onze binnentuin, bij slecht weer ontvangen wij jullie graag binnen!

Nieuwpoort is een prachtig, historisch vestingstadje omringd met wallen, grachten en veel groen.

Kinderen in desorienterende tunnel bij Geofort

Lekker spelen in de Speurtuin van GeoFort.

Kinderen zoeken op wereldbol bij Geofort