Bezoek de Botanische Tuinen

Bezoek de Botanische Tuinen

De Botanische Tuinen Utrecht op Fort Hoofddijk (Budapestlaan 17) zijn vanaf 1 juli weer geopend Wel gelden er wat aanvullende regels en moet u een tijdslot voor binnenkomst reserveren. 

We zijn open vanaf het moment dat de eerste voorjaarsbloeiers de tuin opvrolijken tot laat in de herfst als prachtige zaden, kleurige bessen en herfstbladeren zorgen voor een waardig afscheid van het tuinseizoen.

Vanaf de week voor 1 juli kunt u een tijdslot voor binnenkomst reserveren via onze website, ook wanneer u gratis toegang heeft (bijvoorbeeld als Vriend, museumkaarthouder of campuskaarthouder). Dit geldt ook voor kinderen (0 t/m 12 jaar). Uiteraard blijft de toegang voor kinderen tot 13 jaar gratis. Dit tijdslot geeft recht op 2 uur toegang tot de Tuinen. Het is niet mogelijk om aan de kassa een toegangsbewijs te kopen of een tijdslot te reserveren.

Op dit moment is het reserveren van een tijdslot alleen mogelijk voor Vrienden van de Botanische Tuinen en Utrecht Science Park bewoners.

Geniet ondertussen van de Tuinen op onze Facebookpagina en Instagram waar we regelmatig foto's laten zien van de ontwikkelingen in de tuin.

Het kantoor van de Tuinen is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op nummer 030-253 1826.

Bezoek de Botanische Tuinen

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.