Afgelast:Science Fiction LaserShows FORT 1881

Afgelast:Science Fiction LaserShows FORT 1881

Vanaf vrijdag 11 december 2020 is het Fort 1881 elke vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot een museum in Star Wars-stijl.
Beleef het statige Fort 8181 in de toekomst met diverse lasershows! De lasershows worden mede mogelijk gemaakt door www.laserdream.nl, LaserDream is bekend van vele grote festivals en concerten, de Dutch Garrison kostuumvereniging en Fort 1881.

Maak een wandeling door de mysterieuze gangen van het Fort waarbij het lijkt alsof je door vloeibaar licht loopt, maak een selfie bij de waterval van licht of stap in een wormhole van laser-licht!
De avonden zijn voor jong en oud en om het nog leuker te maken zijn kinderen welkom om verkleed te komen in Star Wars stijl!
Ook bestaat er een mogelijkheid om op de foto te gaan met n van de leden van Dutch Garrison, de grootste Star Wars kostuumvereniging van Nederland. Zonder de troopers van de Dutch Garrison is de show niet compleet.
De totale beleving duurt een uur en wordt afgesloten met een spetterende lasershow.
Vergeet uw smartphone of camera niet om spectaculaire fotos te maken!

Toegangsprijs Volwassenen: 14,50

Toegangsprijs Kinderen t/m 12 jr: 10,00

Link: https://shop.simpleticket.eu/?eventid=6Pb3kEAX

Vanwege de coronarichtlijnen is het noodzakelijk dat u uw tickets online koopt. Het dragen van een mondkapje in het Fort is verplicht (vanaf 12 jaar).

Bezoekers volgen in het Fort een vaste route op aanwijzing van onze medewerkers. Hierdoor ziet u alles wat het Fort te bieden heeft en kunt u steeds voldoende afstand bewaren.

Afgelast:Science Fiction LaserShows FORT 1881

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.