E-fatbike rijden op eiland Texel

E-fatbike rijden op eiland Texel

E-fatbike huren op Texel
Wil jij een E-fatbike huren op Texel? Een geweldig idee! Met je E-fatbike kun je met de dikke banden niet alleen over ruige paden rijden, je hebt bovendien elektrische trapondersteuning. Zo wordt een fietstocht over het eiland Texel wel heel erg leuk! Het fijne van een E-fatbike is dat je het gevoel hebt dat je bijna over de grond zweeft. Daardoor kun je zonder enige moeite op elk soort terrein rijden.


Daarnaast is de E-fatbike enorm licht, en dat betekent dat hij erg wendbaar is en je veel grip hebt in bochten. Ideaal als je een leuke afstand wilt fietsen vanuit Oudeschild. Naar Den Burg en De Koog bijvoorbeeld, heerlijk over de Texelse wegen.

Dat wordt een sportieve dag!

Kinderen
Het zadel van de fiets is geschikt voor een volwassene en een kind van +/- 7 t/m 11 jaar oud. Het kind moet zelfstandig achterop kunnen zitten d.m.v. voetsteuntjes.

Jongeren
Jongeren vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 1.50 m mogen zelfstandig de E-Fatbike besturen mits onder begeleiding van een volwassene.Wat zijn de voorwaarden om op een fatbike te rijden?

Om een fatbike te huren heb je geen rijbewijs nodig. De elektrische fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur maar worden behandeld als een normale e-bike. De fietsen zijn wel vrij fors maar fietsen enorm licht door de elektrische ondersteuning. Fietservaring is wel een must. Je kunt op de fietsen rijden als je minimaal 1,50 meter bent.

E-fatbike rijden op eiland Texel in Oudeschild leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor jongeren.

E-fatbike rijden op eiland Texel

Texel Cruiser