Vaartocht Midsummer night tea door Biesbosch

Vaartocht Midsummer night tea door Biesbosch

Op 2-7 zal Brigitte mee varen en voor de midsummer night tea zorgen. Je kunt de midsummer night tea vergelijken met een High Tea. Het verschil is wel dat de thee en de gerechtjes op elkaar zijn afgestemd. Dit in combinatie met de Biesbosch zorgt er voor dat het een onvergetelijke avond gaat worden.

Art of Tea werkt alleen met hoogwaardige thee die rechtstreeks zijn geïmporteerd uit oa China, India, Malawi en Rwanda. De bijpassende gerechtjes worden gemaakt door Chef’s table kok Davy Stevens.
We gaan varen in Nationaal Park Biesbosch wat een natuurgebied van in totaal 9.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

Dit alles onder het genot van de prachtige pure theesoorten en bij passende hapjes. we sluiten af met een exclusieve bijzondere beleving.
We vertrekken vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om 19.30 en zullen om 22 uur weer aanmeren. We varen met Le Pecheur, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Vaartocht Midsummer night tea door Biesbosch in Drimmelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Vaartocht Midsummer night tea door Biesbosch

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.