1

Wellness voor Kinderen: Sauna & Massage


-advertentiepositie-Wellness voor Kinderen: Sauna & Massage

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Sauna met kinderen jeugd / jongeren / pubers / adolescenten / tieners / (jong)volwassenen, kortom iedereen tussen (ongeveer) 6 en 18 jaar.

Hoe ziet een sessie er bijvoorbeeld uit? We beginnen met de heerlijk sauna ronde, speciaal op
kindertemperatuur. Terwijl jij en een volwassene rustig op je sauna bedje met matras(!) liggen zorgen wij voor een opgieting met een lekker geurtje en een warm wapper-windje. Daarna volgt een massage-workshop waar de volwassene leert het kind te masseren, zodat jullie thuis ook lekker samen aan de slag kunnen. Tot slot krijgt het kind nog een echte ontspanningsmassage, terwijl je heerlijk wegdroomt onder de infrarood lampen. Daarna tillen we de kinderen zo slapend in de auto:).

De volwassene kan ten alle tijden samen bij het kind blijven. Tijdens de ontspanningsmassage van het kind kan de volwassene
ook ervoor kiezen de sauna nog eens te bezoeken op volwassenen temperatuur.

Privacy en Kosten

Naast de saunameester heb je de blokhut helemaal voor jullie alleen. De kosten zijn 50 euro voor 1 volwassene
en 1 kind. En 75 euro voor 3 of 4 personen. De duur is ongeveer 2 tot 2,5 uur. In overleg is het mogelijk om je verblijf te verlengen zodat je daarna ook nog zonder de saunameester zelf gebruik kunt maken van de sauna.

Tieners en speciale situaties

Naast heel veel blije kinderen ontvangen we ook kinderen met een verhaal. Die bijvoorbeeld door een moeilijke situatie minder lekker in hun vel zitten. Voor hen doen we extra ons best zodat ook zij een ontspannen moment kunnen beleven. Mocht je zo'n kind hebben en je financiële situatie laat de vraagprijs niet toe, neem dan toch contact met ons op. Soms krijgen wij ook met een mooie glimlach betaald:)

Zijn gezinnen ook welkom?

Jazeker, voor groepjes met meerdere kinderen en/of volwassenen maken we het programma op maat.

Kunnen we ook overnachten, dineren etc?

Jazeker. In de buurt is van alles mogelijk om er een compleet weekendje weg van te maken. Bijvoorbeeld een dagje Gouda met de sauna als avond afsluiting. Overnachten kan op loopafstand. Om dan de volgende dag de natuur van het Groene Hart te verkennen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wellness voor Kinderen: Sauna & Massage in Gouda leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.fivezenses.nl

Wellness voor Kinderen: Sauna & Massage
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.