Elektrische scooter huren op Texel

Elektrische scooter huren op Texel

Met de Texel Cruiser geniet je op een leuke manier van het eiland Texel. Bij Texel denken we meteen aan strand, maar er is méér. Heidevelden, zandvlaktes, landgoederen en weidevlaktes tot aan de horizon. Met de Texel Cruiser geniet je van alle aspecten van dit mooie en leuke eiland. Want ook aan de gezelligheid is gedacht!


Een echte Chopper look

Texel Cruisers zijn elektrisch aangedreven scooters waarmee je ontspannen en geruisloos over Texel rijdt. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft die een echte stoere chopper look. Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijg je natuurlijk veel bekijks!

Prachtige routes

Met onze leuke Texel Cruiser routes geniet je van alles wat je onderweg ziet en tegenkomt. Met dit leuke, ontspannen, gezellige en stoere uitje op de E-Chopper zal er zeker weten een glimlach op ieders gezicht verschijnen!

Combineer erop los!

Bij Dagje Texel kan je allerlei leuke activiteiten combineren. Zo ook de Texel Cruiser Tour! Maak bijvoorbeeld ook eens een rondje op de bijzondere E-efatbikes of scheur dwars door over het eiland met de solexen van Solex Texel. Of ga de strijd met elkaar aan tijdens een sterrenslag of clinic handboogschieten. Maar wil jij jouw uitje écht bijzonder maken? Combineer dan de Texel Cruisers met de powerboat over de Waddenzee en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke dag! Uiteraard zijn al deze activiteiten ook te combineren met een lekker lunch en/of afsluitende barbecue, wel zo gezellig toch!?

Elektrische scooter huren op Texel in Oudeschild leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Elektrische scooter huren op Texel

Texel Cruiser

Elektrische scooter huren op Texel

TexelCruiser