De WinterWieven, een Escape Hunt in de natuur




De WinterWieven, een Escape Hunt in de natuur

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontsnap aan de uitdagende escape hunt te midden van de winterse natuur, met onze Mysterie van de WinterWieven. Verken de vrijheid van onze outdoor escape rooms, waarbij je niet beperkt wordt tot één afgesloten ruimte; in plaats daarvan zijn de puzzels verspreid over het hele terrein en lekker bij de houtkachel binnen. Speciaal ontworpen voor grote groepen, de deelnemers worden opgesplitst in teams die met elkaar de strijd aangaan.

Het verhaal gaat over het onschuldige meisje Aagje, dat door een aantal dronken boerenpummels werd geketend aan een koebel. Ze stal wel eens romige melk en eieren, want ze had zo'n honger! De boeren waren haar stroperijen helemaal zat en nu konden ze tenminste horen waar ze uithing. Sindsdien is er nooit meer iets van haar vernomen, maar verdwijnen er wel zomaar mensen en spookt er op de hei een Wit Wief rond. De bewoners van Lheebroek zeggen dat het Aagje is, op zoek naar wraak. Ontkomen jullie aan Aagje's vloek?

Honden zijn welkom op Taribush, mits aangelijnd.

De WinterWieven, een Escape Hunt in de natuur in Lheebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek taribush.nl

De WinterWieven, een Escape Hunt in de natuur
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.