1

Escape the City - Stadswandeling met puzzels




Escape the City - Stadswandeling met puzzels

?️ ? Ontdek de stad op een unieke manier met deze Stadswandeling Escape!
Escape the City Zwolle, een stadswandeling met puzzels en opdrachten die je via een app op je telefoon speelt. Puzzels die je oplost terwijl je struint door fraaie straatjes in Zwolle. Dat is in het kort de stadswandeling die je speelt met Escape the City.

? Los de puzzels en raadsels op ?
Een meeslepende ervaring. Je ontdekt bijzondere straatjes en sfeervolle pleinen, terwijl je deze stadswandeling met puzzels, raadsels en aanwijzingen oplost. Kraak de codes en elk raadsel brengt je een stap dichter bij het oplossen van het ultieme mysterie.

☕️ ? ? Genieten van een terrasje
Het spel duurt ongeveer twee uur en binnen de Zwolse wateren leggen jullie ongeveer drie kilometer af. Het doel? Via een spoor aan puzzels erachter komen waar de Zwolse Zwendelaar, een crimineel, is. Je komt langs allerlei bijzondere straatjes en plekjes. Omdat je bijvoorbeeld ook langs de Peperbus en terrasjes komt, kun je tijdens het spel genieten van een bezoek of hapje en drankje, Het spel hoef je niet binnen een bepaalde tijd uit te spelen.”

? ?️Ontdek de Stad als nooit tevoren met onze Stadswandeling Escape! ?️?
Deze Stadswandeling Escape neemt je mee naar bekende en minder bekende plekken. Ben je klaar om door de verborgen steegjes en langs historische schatten te lopen? (of Heb je zin in een spannend avontuur in het hart van de stad?)
Leer de stad op een geheel nieuwe manier kennen terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen waar de Zwolse Zwendelaar zich bevindt.


? Voor wie is het spel geschikt ?️
Word een detective voor een paar uur. Stel je eigen team samen. Met je gezin met kinderen, ontdek op een leuke manier de stad, waar je ook je kinderen enthousiast aan mee kunnen doen. Samen met vrienden, stellen die op zoek zijn naar een activiteit om te doen tijdens een dagje uit, of weekendje weg. Of speel het spel met collega’s over verschillende teams, een voordelig teamuitje en succes gegarandeerd.

? Vier jullie overwinning.
Na een succesvolle Stadswandeling Escape, vier je jouw triomf met je team en geniet je van een welverdiende beloning. Het is niet alleen een wandeling; het is een avontuurlijke belevenis om samen te spelen. Geniet nog even na op een van de heerlijke terrassen, of in een van de gezellige kroegen en restaurants.

?Meer steden?
Na Zwolle zijn er ook soortgelijke spellen in 26 andere steden. Elke maand komen er nieuwe steden bij.

? Boek nu jullie Escape the City.
Mis deze kans niet om een unieke ervaring te maken door jouw stad, vol met uitdagingen en verrassingen. Reserveer nu jouw Stadswandeling Escape en geniet een paar uur van dit spel in deze mooie Hanzestad.

Start het spel gelijk, of bewaar het voor een later moment. Dit spel is op elk moment te spelen.
? https://groepsspellen.nl/escape-the-city/

✅ Aantal personen per team: 1 tot 5 personen
✅ Locatie en afstand: Een wandeling van ongeveer 3 km.
✅ Tijdsduur: 1,5 à 2 uur
✅ Prijs: € 27,95 per team
✅ Spelen wanneer je wil: Bestel en speel gelijk of speel later.
✅ Makkelijk te spelen: Een hele simpele instructie om de route op je telefoon te openen en te volgen.
✅ Direct te spelen.
✅ Leuk voor jong en oud: Samen met je gezin? Samen met de familie? Of met je vrienden? Dit spel maakt iedereen enthousiast.


? Datum: Te spelen op elk moment van de dag, je hoeft geen datum en tijd te reserveren.
?‍?‍?‍? Aantal personen per team: 1 tot 5 personen.
?Locatie en afstand: De Escape wandeling start bij de Sassenpoort en is ongeveer 3 km.
⏱️ Tijdsduur: 1,5 à 2 uur.

Escape the City - Stadswandeling met puzzels in Zwolle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek groepsspellen.nl

Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl
Foto: Groepsspellen.nl