Restaurant Fort Lunet




Restaurant Fort Lunet

Fort Lunet is een modern restaurant in een historisch fort aan rivier de Donge. Het fort is d hotspot aan de Biesbosch! Prachtig gelegen aan rivier de Donge. Met 2 terrassen is het hier in de zomer goed vertoeven.

De Buitenbar

Fort Lunet ligt beschut tussen de groene grasheuvels. In de zomermaanden is het goed toeven op ons terras. Op het terrein is er altijd gezellige bedrijvigheid, er valt van alles te beleven in en rondom het fort. Zo hebben is er een buitenbar waar je bij mooi weer dagelijks terecht kunt voor een verfrissend drankje of een andere lekkernij.

Binnen
Fort Lunet heeft een klein restaurant, deze is sfeervol ingericht. Het restaurant is geopend voor lunch, borrel en diner. Je kunt hier genieten van een hapje en een drankje tussen de activiteiten door. We ontvangen hier het gehele jaar door onder andere groepen, families, bedrijven en vriendengroepen. Ook wanneer je met een kleiner gezelschap komt ben je van harte welkom. Bel direct om een plekje te reserveren.

Buiten
Vanaf de parkeerplaats loop je zo langs rivier de Donge naar Fort Lunet. Buiten de poorten van het fort is een prachtig terras. Dit terras heeft uitzicht op het water. De Donge leidt naar Nationaal Park De Biesbosch.

 Bezoek www.fortlunet.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.