Brasserie Fort 5




Brasserie Fort 5

Of je nu op zoek bent naar een mooie locatie voor een knallend bedrijfsfeest, een professionele vergaderruimte, een uniek festivalterrein of je huwelijk, Fort 5 biedt eindeloze mogelijkheden. Met diverse binnen- en buitenruimtes, waaronder onze prachtige brasserie en sfeervolle lokalen, creren we de perfecte sfeer voor jouw speciale gelegenheid.

Bij Fort 5 gaat onze passie voor lokaal, duurzaam en smaakvol eten hand in hand met onze evenementen. Onze chefs werken samen met lokale producenten om je te verrassen met heerlijke gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden ingredinten. Of het nu gaat om een lekkere lunch in de brasserie, of op een evenement in het Fort.

De Brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur voor ontbijt, koffie, lunch en een borrel.

Het Fort bij Vijfhuizen is n van de meest inspirerende evenementen locaties gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Hier worden kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke accommodatie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Het is n van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakte deel uit van een grootschalig 19e-eeuws verdedigingsplan van de Stelling van Amsterdam, maar is nooit volledig voor dit doel gebruikt. Het forteiland heeft vanaf 2005 een kunstbestemming gekregen. Dit maakt deze locatie tot een bijzondere plek waar beeldende kunst en militair erfgoed bijeenkomen.

Locatie
Fort 5
Fortwachter 3
2141 EE Vijfhuizen
023 - 558 90 10

 Bezoek fort5.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.