Expositie 'Rondom het fort'




Expositie 'Rondom het fort'

Kom naar de expositie op Fort Maarsseveen. Een bijzondere expositie van 25 juni tot en met 25 augustus die is georganiseerd door kunstenaar Sarah Fokke. Zij sluit hiermee haar rol als artist in residenceop het fort af. Een mooie afscheidszwaai.

In de expositie, die de hele zomer duurt, reageert Sarah samen met zeven andere gelijkgestemde kunstenaars op de omgeving van Fort Maarsseveen. Zij heeft de groep bijeengebracht en gezorgd voor een diversiteit aan kunstuitingen. Iedereen die ik heb uitgenodigd reageert op zijn of haar unieke manier op de omgeving van het fort. Dat levert een mooi geheel waarbij je je ogen uitkijkt en wellicht ook je oren moet gebruiken, vertelt de jonge kunstenares.

Onderdompelen
Elke kunstenaar laat een eigen spoor achter, op en rondom het fort. Dat spoor spreekt tot de verbeelding en doet verwonderen. Er zijn sculpturen, projecties, potische teksten en geluidinstallaties. Alles bij elkaar is het een uitnodiging om de schoonheid van het fort te ervaren. Kijk door de ogen van deze groep jonge kunstenaars. Het is aan de bezoekers zich te laten onderdompelen in de diversiteit van de werken en mee te laten slepen door de verhalen die de kunstwerken vertellen.

Deelnemende kunstenaars:
Fien Brakkee
Gemma Luz Bosch
Lobke Roenhorst
Lucas Mergler
Nynke Sansom
Sarah Fokke
Siem de Boer
Travis Geertruida

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10:30 - 17:30 - Terrein open & DIY horeca
Zaterdag & zondag: 10:30 - 17:30 - Terrein & horeca open

Locatie & Contact
Fort Maarsseveen
Herenweg 3
3602 AM Maarssen
info@fortmaarsseveen.nl

 Bezoek www.fortmaarsseveen.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.