Arrangementen actieve-uitjes Noord-Holland

4 arrangementen actieve uitjes in noord-holland

E-chopper huren op Texel 100 % elektrisch

oudeschild, Noord-Holland  -  100 % elektrisch rijden met de e-choppers van TexelCruiser. Geniet comfortabel en geruisloos van de natuur op Texel.

geopend, zaterdag 28 november 2020 t/m zondag 28 november 2021 

Scooterverhuur in Den Helder

den helder, Noord-Holland, Den Helder  -  Een elektrische scooter huren in Den Helder? Met dit super trendy vervoermiddel ontdek je de mooiste plekjes van Den Helder, Callantsoog, Julianadorp of Anna Paulowna.

geopend, dinsdag 30 maart 2021 t/m vrijdag 31 december 2021 

Varen met een originele Botter

huizen, Noord-Holland, Boterwerf  -  Varen met een Botter Een keertje varen met originele Botter op de voormalige Zuiderzee. Je kan vanaf € 10,- uurtje varen of een opstaptochten maken. Altijd een onvergetelijke zeilervaring, ook voor kinderen! zie : www.huizerbotter.nl

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 5 juni 2021 t/m zaterdag 2 oktober 2021 

Zaanse Schans vanaf De Rijp, Alkmaardermeer of Ams

de rijp, Noord-Holland  -  Varen zonder zorgen, laat je varen! Heerlijk genieten op het water zonder stress van het varen zelf? LAAT JE VAREN ! Huur een sloep met schipper en geniet van een relaxte dag op het water. … De keuze is aan jou ! Alles kan.

geopend, donderdag 6 mei 2021 t/m dinsdag 31 augustus 2021 

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...