Dagje Aartswoud - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Aartswoud:

Inspiratie en shopplezier bij tuincentrum De Boet

hoogwoud, Noord-Holland (2.66km)  -  Laat je in Tuincentrum De Boet inspireren op het gebied van huis en tuin en geniet van een high tea in het TuincafĂ©. Voor kinderen is er Boet's Beestenboel, waar ze dieren kunnen bekijken en knuffelen.

elke dag geopend 

Partyboot De Koperen Hoorn

winkel, Noord-Holland (3.3km)  -  Alle hens aan dek! Doe eens gek en vier je feest op het water. Geniet vanaf het dek van de Noord-Hollandse wateren en de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin De Weijver

hoogwoud, Noord-Holland (4.04km)  -  Ga ravotten in de natuur! Op de grote natuurspeelplaats in Hoogwoud is altijd wat te beleven. Ga langs voor een lekker potje voetbal of een zelfbedachte voorstelling in het Amfitheater.

elke dag geopend 

Grootmoederstijd en Motorenmuseum

nieuwe niedorp, Noord-Holland (4.52km)  -  Oude motoren, authentieke winkeltjes, een schoenmakerswerkplaats. Stap in het leven van vroeger en neem een kijkje bij het Grootmoeders Tijd en Motoren Museum!

gesloten, open van  1 april t/m 31 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Het Regthuys Abbekerk

abbekerk, Noord-Holland (4.87km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van West-Friesland. In Het Regthuys Abbekerk vind je een kleine verzameling West-Friese oudheden en curiosa.

gesloten, open van  1 mei t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Het Koeienhuis

benningbroek, Noord-Holland (6.34km)  -  Vergader in de rustgevende omgeving van Het Koeienhuis, temidden van de Wagyu-runderen. Of neem een kijkje in de winkel, waar zelfs chefkok Ron Blaauw zijn vlees inkoopt!

open op zaterdag 

Museum De Turfschuur

kolhorn, Noord-Holland (6.89km)  -  Stap binnen in De Turfschuur en ontdek de geschiedenis van het prachtige landschap. Bekijk het museum voor de prachtige kunst van vroeger en nu. Heb je weleens zo'n mooie Romeinse vaas gezien?

gesloten, open van  1 mei t/m 25 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Zeilen in een monument op het Kolhornerdiep

kolhorn, Noord-Holland (6.98km)  -  Vaar over het rustieke Kolhornerdiep in een monument: de KH44. In deze historische jol stap je in de voetsporen van de vissers van vroeger.

gesloten, open van  1 mei t/m 14 oktober, van 15:00 uur tot 16:30 uur 

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...