Amsterdam

Uitstapjes Amsterdam (148)

Ik hou van Holland Dinerspel

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Speel zelf het populaire spel Ik hou van Holland en word de ultieme Holland-kenner. Raad de liedjes en win een leuke prijs. Geniet daarna van heerlijke Hollandse stamppot.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20-4272909 voor meer informatie

Walking Dinner Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 42 881 17 voor meer informatie

Van Gogh Café

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Amsterdam is een bruine kroeg rijker: het Van Gogh Café. Een goed begin van een dagje Amsterdam, pal tegenover het Centraal Station en Rederij Lovers.

elke dag geopend

Amsterdam Crime Experience

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Let op: Amsterdam Crime Experience opent in 2019. Los een misdrijf op in de Amsterdam Crime Experience! Weet jij binnen de tijd de dader te achterhalen?

geopend op afspraak of bel +31 (0)622375734 voor meer informatie

RAI Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Wie op zoek is naar een toplocatie voor een zakelijk evenement, is bij Amsterdam RAI aan het juiste adres.

elke dag geopend

De Nachtwachtwandeling

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Van de redactie