1

Dagje Creil, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Creil:

De Stekkentuin

espel, Flevoland (2.3km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht.

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (5.25km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (5.4km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

Pegasushof

bant, Flevoland (5.67km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (6.17km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (6.31km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (7.34km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (7.49km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (7.49km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (8.17km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (8.3km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (8.39km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.