Wat te doen in Ederveen en omgeving

Dagje Ederveen, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Ederveen:

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (6.33km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

Grebbelinie Bezoekerscentrum

renswoude, Utrecht (2.13km)  -  Duik in het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg in het verhaal van een van de grote waterlinies van Nederland. Twee eeuwen lang verdedigden soldaten hier het land tegen de vijand met behulp van water.

Ballorig Veenendaal

veenendaal, Utrecht (2.82km)  -  Ballorig is een van de grootste binnenspeeltuinen in Midden-Nederland. Met 1.500 vierkante meter aan attracties is het een ideaal dagje uit voor kinderen onder de twaalf.

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (3.15km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (3.52km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

Museum Lunteren

lunteren, Gelderland (3.71km)  -  In het Veluwse dorpje Lunteren bevindt zich Museum Lunteren. Bekijk Lunteren door de jaren heen in foto's en ansichtkaarten. En spot de bijzondere babymammoet die hier woont!