Wat te doen in Ellewoutsdijk en omgeving

Dagje Ellewoutsdijk, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Ellewoutsdijk:

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (5.77km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

Schaapskooi Zeeland

heinkenszand, Zeeland (6.99km)  -  De schapen van Schaapskooi Zeeland zorgen voor het groenbeheer van de Zeeuwse dijken. Op dit leuke bedrijf vind je een bezoekerscentrum. In de bijbehorende zaal zijn tal van mogelijkheden voor het houden van een feestje.

Koek & Leut in Nisse

nisse, Zeeland (7.9km)  -  Drink een lekker kopje koffie of neem een broodje bij Koek & Leut, aan het prachtige dorpsplein in Nisse. Koek & Leut is een dagbesteding gerund door jonge werknemers met een beperking en hun begeleiders, die 100% voor je klaar staan.

Trekkermuseum

's-gravenpolder, Zeeland (8.53km)  -  Het Trekkermuseum in 's-Gravenpolder is een museum met een grote collectie aan gerestaureerde trekkers, motoren en landbouwwerktuigen.

Klompenmakerij Traas

heinkenszand, Zeeland (8.98km)  -  Hoe worden klompen gemaakt? Bij Klompenmakerij Traas mag je gerust eens komen kijken. En kun je meteen zelf een paar van deze ambachtelijke stappers aanschaffen.