Wat te doen in Erp en omgeving

Dagje Erp, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Erp:

Zwemmen bij Laco Veghel

veghel, Noord-Brabant (4.49km)  -  Zwemmen bij Laco sportcentrum Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. En bij mooi weer is het buitenbad open!

Boerenbondsmuseum

gemert, Noord-Brabant (5.97km)  -  Het Boerenbondsmuseum in het Brabantse dorp Gemert laat zien hoe het boerenleven rond 1900 eruit zag. Een klein dorp is bijna compleet nagemaakt. Er zijn twee originele boerderijen, een zuivelfabriek op handkracht gedreven en machinale...

Escaperoom Kamer 237

volkel, Noord-Brabant (5.98km)  -  Ontsnap uit een bizar hotel waarin je wel kunnen inchecken, maar niet kunt vertrekken. Kamer 237 is een escaperoom voor drie tot zeven personen. Zoek je iets voor twee? Speel dan De Conciërge en ontsnap aan de eigenaar van het hotel.

Indoorski Uden

volkel, Noord-Brabant (6.55km)  -  Skiën op je t-shirtje, dat kan bij Indoorski Uden. Oefen in de verwarmde hal met skiën op de rollerbaan. Zo ga je gerust de wintersportvakantie tegemoet.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (7.13km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Openluchttheater Mariahout

mariahout, Noord-Brabant (7.29km)  -  Kom ook naar Mariahout en ontdek één van de mooiste natuurtheaters van Nederland! In het voorjaar en in de zomer zijn er volop voorstellingen die je zeker niet mag missen.