Actieve Uitjes Etten-Leur en omgeving

Gevonden in de buurt van Etten-Leur:

Monkey Town Breda

breda, Noord-Brabant (6.75km)  -  Monkey Town Breda is een overdekte speelplek in Breda, het is hier één groot feest! Glij van de glijbaan of duik in de ballenbak.

Pier15®

breda, Noord-Brabant (6.88km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (7.31km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Salandra Creaties

breda, Noord-Brabant (7.42km)  -  Een compleet verzorgd en uitgewerkt kinderpartijtje? Huur een kist bij Salandra en maak het feestje tot een geweldig succes.

De Uitvindfabriek

breda, Noord-Brabant (7.85km)  -  De Uitvindfabriek is dé plek voor kinderen om spelenderwijs je talenten te ontdekken op het gebied van creativiteit en techniek.

Kunstijsbaan Breda

breda, Noord-Brabant (8.06km)  -  Of je nou een marathonschaatser, wedstrijdschaatser of recreatieve schaatser bent: Kunstijsbaan Breda staat garant voor schaatsplezier!

FunZone Breda

breda, Noord-Brabant (8.07km)  -  Spelen het leukste wat er is. Bij FunZone Breda ravotten de jonge avonturiertjes ongeremd op alle toffe klim- en speeltoestellen. Of ga voor een dagje jumpen in het trampolinepark. Cool!