Dagje Uit met Kinderen Geverik en omgeving

Gevonden in de buurt van Geverik:

-in the spotlights-

Bowling Valkenburg

valkenburg, Limburg (7.74km)  -  Laat de ballen rollen bij het gezellige en stijlvol ingerichte Bowling Valkenburg en ontspan tijdens een gezellige avond uit.

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (7.84km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (7.91km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (8.32km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Natuurspeeltuin Nazareth

maastricht, Limburg (8.34km)  -  In een sfeervolle omgeving vind je plots een ruig terrein, met grote zitkeien en een heuvel vol boomstammen. Kom ook ravotten in natuurspeeltuin Nazareth!

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg (8.49km)  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor iedereen die van dieren houdt.

-in the spotlights-

Speelbos Sjabolleke

sittard, Limburg (8.53km)  -  Midden in het beekdal, pal naast het monumentale stadspark, vind je natuurspeeltuin Sjabolleke. Lekker spelen in een avontuurlijk stukje bos.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (9.25km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Kinderboerderij Pietersheim

lanaken, Belgie (9.44km)  -  Ontdek de dierenwereld op Kinderboerderij Pietersheim. Ga op bezoek bij de schaapjes en geitjes in de knuffelweide, leef je uit in de speeltuin of strijk neer op het zonnige terras.