Eropuit met Jongeren Geverik en omgeving

Gevonden in de buurt van Geverik:

Bowling Valkenburg

valkenburg, Limburg (7.74km)  -  Laat de ballen rollen bij het gezellige en stijlvol ingerichte Bowling Valkenburg en ontspan tijdens een gezellige avond uit.

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (7.91km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Fortuna Museum

sittard, Limburg (8.18km)  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Tapperie de Gats

sittard, Limburg (9.78km)  -  Op de bruisende Markt in het historische centrum van Sittard, vind je een wel heel bijzonder bruin café: Tapperie de Gats uit 1535.

Pathé Maastricht

maastricht, Limburg (10.44km)  -  Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

Sphinxkwartier Maastricht

maastricht, Limburg (10.45km)  -  Ooit een industrieterrein, nu een trendy wijk. In het Sphinxkwartier van Maastricht shop je in oude fabrieken, eet je in een voormalige brandweerkazerne en pak je een terrasje aan de oude binnenhaven 't Bassin.

Olround Maastricht

maastricht, Limburg (10.61km)  -  Altijd al uit een gevangenis willen ontsnappen? Bij Olround in Maastricht kun je, naast een potje ouderwets bowlen, de strijd aangaan in het gevangeniscomplex!

Topzz Maastricht

maastricht, Limburg (10.88km)  -  Heerlijk voor een warme dag, als je een gezond tussendoortje zoekt: Frozen yoghurtz. Dit is bevroren yoghurt met een zelfgekozen topping. Trouwens, Frozz is lekker in elk seizoen!