Vriendinnendag Geverik en omgeving

Gevonden in de buurt van Geverik:

Belevenispark Steinerbos

stein, Limburg (4.51km)  -  Ga op avontuur in Belevenispark Steinerbos. Hier kun je discozwemmen in het zwembad, tot ravotten of wandelen in het bos of je uitleven op de trampolines. Wil je even lekker ontspannen? Ga dan picknicken op de ligweide!

Privé Spa Marsana

meerssen, Limburg (5.05km)  -  Zin om naar de sauna te gaan, maar niet in al die andere mensen? Spa Marsana is de oplossing! Een privé spa voor stellen of een groep van maximaal tien personen.

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (6.56km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Kasteel Wijnandsrade

wijnandsrade, Limburg (7.34km)  -  In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

Rotstuin Bèr Slangen

maastricht, Limburg (7.91km)  -  Betreed vanaf het overdekte terras de rotstuinen met zijn kabbelende beekjes en stortende watervallen. Waan je in je eigen paradijsje in het zuidelijke puntje van Limburg. Een tuin om er van te genieten!

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (7.91km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!