Heemskerk

Dagje Heemskerk - wat te doen?

Uitstapjes in Heemskerk (4)

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

gesloten, open van  1 mei t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

heemskerk, Noord-Holland  -  Maak onder leiding van een professionele edelsmid een heel persoonlijk zilveren sieraad, samen met vriendinnen of collega's. Een gezellige middag met een prachtig eindresultaat!

elke dag geopend 

Sauna de Waterakkers

heemskerk, Noord-Holland  -  Ga naar de sauna en geniet tegelijkertijd van het zwemparadijs bij Sauna de Waterakkers. Garantie voor optimale ontspanning en verzorging.

elke dag geopend 

Slot Assumburg

heemskerk, Noord-Holland  -  Logeer in een eeuwenoud kasteel! Slot Assumburg is nu een jeugdherberg. Een kasteel met wifi!

elke dag geopend 

Workshop Tuinontwerp maken

tijdelijke activiteit Kasteeltuin Assumburg - 26 maart 2022 - aanvangstijd 10:00u - Na deze leuke, gezellige en inspirerende workshopdag (incl koffie/thee/iets lekker/lunch) bij de unieke locatie kasteeltuin Assumburg, ga je naar huis met een mooi ontwerp voor je eigen tuin waar je na een paar maanden al van kan genieten.

Luchtoorlogmuseum

arrangement In Fort bij Veldhuis vertelt Stichting Aircraft Recovery Group de geschiedenis van de luchtoorlog boven Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen zich aan de hand van de gevonden onderdelen van vliegtuigen en andere objecten een beeld vormen van de missies en de persoonlijke verhalen...

UITagenda Heemskerk