1

Uitstapjes vlakbij Sauna de Waterakkers

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (1.65km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

Slot Assumburg

heemskerk, Noord-Holland (2.02km)  -  Logeer in een eeuwenoud kasteel! Slot Assumburg is nu een jeugdherberg. Een kasteel met wifi!

Dierentuin Animal Farm

beverwijk, Noord-Holland (2.04km)  -  Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is gratis toegankelijk!

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

heemskerk, Noord-Holland (2.84km)  -  Maak onder leiding van een professionele edelsmid een heel persoonlijk zilveren sieraad, samen met vriendinnen of collega's. Een gezellige middag met een prachtig eindresultaat!

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (3.03km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (3.13km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (3.32km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

Uitkijktoren bij de Papenberg

castricum, Noord-Holland (3.47km)  -  In de Noord-Hollandse duinen beweegt de uitkijktoren bij de Papenberg mee als een golf op de zee. Beklim dit bijzondere bouwwerk en geniet van een mooi uitzicht over de duinen aan de ene kant en Castricum aan de andere.

Speeltuin Kindervreugd Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (3.59km)  -  Klauter over het klimhek en glijd van de glijbaan: speeltuin Kindervreugd in Uitgeest bestaat al sinds 1953 en is nog steeds een super dagje weg!

Zwembad De Witte Brug

castricum, Noord-Holland (3.62km)  -  Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

Corso Bioscoop

castricum, Noord-Holland (3.71km)  -  Voor een ontspannen filmavondje is Corso Bioscoop in Castricum de plek waar je moet zijn. Leuk voor een avondje uit met je lief of voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (3.74km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (3.92km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

Kinderboerderij 't Dierenduintje

castricum, Noord-Holland (4km)  -  Ontmoet varkens, schapen, geiten, kippen, eenden en ganzen. Op kinderboerderij 't Dierenduintje in Castricum wonen allerlei soorten dieren.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (4.05km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

De Bazaar Beverwijk: een dagje op wereldreis!

beverwijk, Noord-Holland (4.19km)  -  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: je kunt het zo gek niet te bedenken of het is te vinden op De Bazaar Beverwijk. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (4.51km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (4.7km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Hotel Mare Sanat

wijk aan zee, Noord-Holland (5.27km)  -  Op zoek naar een romantisch gelegen hotel? Komt tot rust in hotel Mare Sanat, met sauna en vlakbij het strand.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (5.35km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Seaside Events

wijk aan zee, Noord-Holland (5.38km)  -  Evenementenbureau Seaside Events organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (5.73km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (6.05km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

Outdoor Paintballen Realistic Sports & Leisures Assendelft

assendelft, Noord-Holland (6.83km)  -  Schiet erop los bij Paintball Realistic Sports & Leisure in Assendelft. De verfkogels kennen geen genade. Zoek dekking! Voor kids vanaf acht jaar is er een speciaal kinderpaintball-arrangement. Het wapen is dan geladen met kindvriendelijke kogels.

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (6.84km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Zwembad De Crommenije

krommenie, Noord-Holland (7.11km)  -  In zwembad De Crommenije kun je niet alleen baantjes trekken, maar ook heel wat andere activiteiten doen zoals zeemeerminzwemmen en bootcamp!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sauna de Waterakkers