Uitstapjes vlakbij Pluktuin Bakkum

Gastenhuis Abdij van Egmond

egmond-binnen, Noord-Holland (1.23km)  -  Al meer dan duizend jaar leeft er een orde van Benedictijnse monniken in Egmond. In hun Abdij van Egmond is plaats voor gasten in het Gastenhuis, een plek van stilte en rust.

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (2.94km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (4.01km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

Corso Bioscoop

castricum, Noord-Holland (4.2km)  -  Voor een ontspannen filmavondje is Corso Bioscoop in Castricum de plek waar je moet zijn. Leuk voor een avondje uit met je lief of voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

Zwembad De Witte Brug

castricum, Noord-Holland (4.35km)  -  Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

Uitkijktoren bij de Papenberg

castricum, Noord-Holland (4.5km)  -  In de Noord-Hollandse duinen beweegt de uitkijktoren bij de Papenberg mee als een golf op de zee. Beklim dit bijzondere bouwwerk en geniet van een mooi uitzicht over de duinen aan de ene kant en Castricum aan de andere.

Museum van Egmond

egmond aan zee, Noord-Holland (4.54km)  -  In het Museum van Egmond wordt de bezoeker ondergedompeld in de geschiedenis van Egmond en het leven aan zee. Kinderen kunnen hier een museum- en plaatjesquiz volgen.

Monkey Town Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (5.59km)  -  Een dagje uit in de overdekte speeltuin Monkey Town is één groot feest! De kids kunnen heerlijk klauteren en de begeleider mag gratis mee naar binnen.

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (6.38km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (6.52km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (6.66km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Molen van Piet

alkmaar, Noord-Holland (7.18km)  -  Een bezienswaardigheid in de stad Alkmaar: de Molen van Piet. Bewonder deze molen aan de rand van de binnenstad en zie met wat de geluk de wieken draaien. De molen is alleen met speciale evenementen open voor publiek.

Pinokkio Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (7.57km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pluktuin Bakkum