1

Uitstapjes vlakbij Zwembad Hoornse Vaart

-in the spotlights-

Park Rekerhout

alkmaar, Noord-Holland (1.35km)  -  Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

Het Beatles Museum

alkmaar, Noord-Holland (1.36km)  -  John, Paul, George en Ringo: het zijn de boegbeelden van de popgroep de Beatles! In het Beatles Museum is van alles te vinden over deze grote muzieknamen!

Winkelcentrum de Mare

alkmaar, Noord-Holland (1.37km)  -  Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.46km)  -  Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciële mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen. De...

Filmhuis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.46km)  -  Met zijn rode voorgevel is Filmhuis Alkmaar niet te missen! Kijk een film in één van de modernste filmhuizen van Nederland. In de gastvrije sfeer en met de unieke all-in combitickets, beleef wordt je filmavond een écht avondje uit.

-in the spotlights-

Vue bioscoop Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.48km)  -  Zak achterover in de heerlijke stoelen en geniet van de nieuwste films. De Vue bioscoop in Alkmaar is voorzien van 4K laserprojectie en Dolby Atmos geluid.

BoulesBitesBar Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.58km)  -  Lekker borrelen en dineren tijdens het Jeu de Boulen, ontdek het bij de BoulesBitesBar in Alkmaar! Beleef samen met je vrienden, collega's of familie een geheel nieuwe ervaring met dit leuke spel.

Huis met de Kogel

alkmaar, Noord-Holland (1.76km)  -  Het Huis met de Kogel aan de Alkmaarse Appelsteeg valt op. Het is een van de twee overgebleven houten huizen in de stad en het kent een bijzondere geschiedenis. Een historie waarvan de kogel op de gevel de stille getuige is.

Kaasmarkt Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.78km)  -  Vrachtwagens vol kaas rijden af en aan voor de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. Kom kijken bij dit traditionele schouwspel met kaasmeisjes, kaasdragers en handelaars.

Grafisch Atelier Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.84km)  -  Grafisch design in een kunstzinnig jasje. Het Grafisch Atelier in Alkmaar toont het hele jaar door exposities van verschillende kunstenaars. Aanschouw de pracht en praal van deze grafische kunst!

Grachtenrondvaart Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.85km)  -  Pas op voor je hoofd! De Grachtenrondvaart door Alkmaar voert onder 22 bruggen door en dan moet je wel even bukken. De rondvaart door de grachten is een mooie manier om de stad te bekijken.

Alkmaar Stedentrip

alkmaar, Noord-Holland (1.85km)  -  De Noord-Hollandse stad staat bekend om de vismarkt en de kaasmarkt. Daar moet je eens een dagje heen om te slenteren! Daarnaast heeft Alkmaar ook diverse kerken en musea. Inspiratie voor een dagje Alkmaar!

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland (1.9km)  -  TAQA Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

Pinokkio Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (1.91km)  -  Op zoek naar nieuwe kleding? Ga eens voor tweedehandskleding! Pinokkio in Alkmaar verkoopt tweedehands kinder- en dameskleding en een collectie gebruikt speelgoed.

Alkmaar Cruises

alkmaar, Noord-Holland (1.92km)  -  Alkmaar Cruises regelt alles voor een gezellige vaartocht. Kies voor een van de vele all-inclusive arrangementen voor een zorgeloze vaart.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Hoornse Vaart


-advertentiepositie-