Uitstapjes vlakbij Boerderij Wennekers

H20 Esports Campus

purmerend, Noord-Holland (3.16km)  -  Kom zelf gamen of kijk een esportswedstrijd bij H20 Esports Campus. Het Rabo Esports Stadium is de eerste in de Benelux en is maar liefst 12.000 m2!

Kinderparadijs

purmerend, Noord-Holland (3.92km)  -  Het Kinderparadijs is een ware avonturenspeelplaats waar kinderen hun handen uit de mouwen kunnen steken. Wat is nu mooier dan zelf een kampvuur maken? Wees klaar om vies te worden!

Betje Wolff Museum

middenbeemster, Noord-Holland (4.39km)  -  Ga in het Betje Wolff Museum op bezoek bij de achttiende-eeuwse schrijfster Elizabeth Wolff, snuffel in haar studeerkamer en ontdek drie eeuwen wooncultuur van de Beemster.

Droogmakerij De Beemster

middenbeemster, Noord-Holland (4.49km)  -  De Beemster is een typisch Nederlands plaatje: de kaarsrechte verkaveling staat symbool voor het Nederlandse landschap. Terecht is dit stukje Holland geplaatst op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Markt Gildeplein

purmerend, Noord-Holland (4.62km)  -  Iedere vrijdag stallen de marktlui hun kramen uit op het Gildeplein in Purmerend. De hele dag haal je hier allerlei verse producten, bloemen, kleding en accessoires.

Purmerends Museum

purmerend, Noord-Holland (4.65km)  -  De geschiedenis van Purmerend, die ontdek je in het Purmerends Museum! Het museum bevat een enorme collectie sieraardewerk, schilderingen, munten en nog veel meer.

De Breek

oosthuizen, Noord-Holland (4.67km)  -  In bezoekerscentrum de Breek geniet je van een hapje of een drankje na een dag vol activiteiten rondom het centrum.

Beemster Arboretum

zuidoostbeemster, Noord-Holland (4.68km)  -  In Beemster Arboretum bekijk je maar liefst 2600 verschillende soorten bomen en struiken! Het is het laagst gelegen arboretum ter wereld, te vinden op de bodem van de Beemster polder.

Waterlands Archief

purmerend, Noord-Holland (4.91km)  -  Vier kilometer aan archieven en tel daar nog maar een heleboel kaarten, prenten en kranten bij op! In het Waterlands Archief ligt de historie van het Noord-Hollandse Waterland besloten. Lees en verbaas je!

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (5.01km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (5.03km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (5.19km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderij Wennekers