1

Uitstapjes vlakbij Darteldome Zaandam

Uitkijktoren Kalverpolder

zaandam, Noord-Holland (1.08km)  -  Ontdek niet alleen het prachtige veenweidegebied in Zaandam, maar ook de wereldberoemde en historische Zaanse Schans tijdens het beklimmen van uitkijktoren Kalverpolder.

Museum Zaanse Tijd

zaandam, Noord-Holland (1.17km)  -  In het Museum van het Nederlandse uurwerk komt men nooit te laat. Van torenuurwerken tot staande horloges: alle klokken zijn te vinden in Zaandam!

Dutch Boat Tours

zaandam, Noord-Holland (1.24km)  -  Boek een van de Zaanse Schans Windmill Cruises van Dutch Boat Tours en ontdek de oer-Hollandse Zaanstreek. Leuk: je kunt ook een privé vaartocht boeken, dan heb je een boot voor jezelf.

Molenmuseum - De Zaansche Molen

koog aan de zaan, Noord-Holland (1.4km)  -  In het Molenmuseum doorloop je de eeuwenlange molengeschiedenis van Nederland in een interactieve expo. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over de polder en de Zaanstreek.

Varen in de Zaanstreek

zaandam, Noord-Holland (2.46km)  -  Ontdek de Zaanstreek met een boot van 'Varen in de Zaanstreek'. Uitgestrekte polders, schattige dorpjes en een prachtig groene omgeving. Huur een elektrische of stille sloep en trek erop uit!

Primark Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.92km)  -  Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.95km)  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

't Stormt: evenementen en groepsuitjes

krommenie, Noord-Holland (6.13km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor één van de andere hilarische groepsuitjes!

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (6.65km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Darteldome Zaandam