1

Uitstapjes vlakbij Fort aan den Ham

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (1.81km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

't Stormt: evenementen en groepsuitjes

krommenie, Noord-Holland (2.47km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor één van de andere hilarische groepsuitjes!

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (3.8km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (5.5km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Molenmuseum - De Zaansche Molen

koog aan de zaan, Noord-Holland (6.17km)  -  In het Molenmuseum doorloop je de eeuwenlange molengeschiedenis van Nederland in een interactieve expo. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over de polder en de Zaanstreek.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (6.18km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fort aan den Ham