Uitstapjes vlakbij De Bazaar Beverwijk

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (0.87km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (1.27km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (1.42km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (2.54km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (3.06km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (3.26km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

Sauna de Waterakkers

heemskerk, Noord-Holland (4.19km)  -  Ga naar de sauna en geniet tegelijkertijd van het zwemparadijs bij Sauna de Waterakkers. Garantie voor optimale ontspanning en verzorging.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (5.1km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Boerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

velsen-zuid, Noord-Holland (5.34km)  -  Ontdek alles over het boerenleven op Boerderij Zorgvrij. Kippen, koeien, geiten en varkens: ze zijn er allemaal! Er is ook een speelbos waar kinderen alle ruimte hebben om in de natuur te spelen.

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (5.41km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (5.46km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (5.57km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bazaar Beverwijk