Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

Een sieraad is vaak waardevol en heel persoonlijk. Maak het nog persoonlijker door zelf een sieraad te maken met AB Jewels.

Onder leiding van Arendien Kloek, een professionele edelsmid, maakt iedereen een zilveren hanger, ring of bedel. Leuk als uitje met vriendinnen, collega's of familie! Een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Iedereen kan deelnemen aan een workshop van AB Jewels. Niet creatief? Ook dan is het mogelijk om zelf een mooi sieraad te maken. Het begint allemaal met zilverklei, een kneedbare klei vol kleine deeltjes zuiver zilver. Iedere deelnemer tovert dit materiaal om tot een zilveren hanger, bedel of ring. Helemaal naar eigen ontwerp! Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunch behoort tot de mogelijkheden.

Workshop

Het maken van een sieraad heeft best wat tijd nodig, in totaal zo'n vijf tot zeven uur. Ter inspiratie liggen er boeken en voorbeelden klaar. Iedereen bedenkt een eigen ontwerp. Na het kneden van de gewenste vorm moet de zilverklei drogen. Dan volgt het bijwerken door te schuren of te vijlen en op 700 graden wordt het sieraad vervolgens afgebakken. Het eindresultaat is dan al goed zichtbaar. Als finishing touch volgt nog het polijsten om het zilver mooi te laten glanzen. Na een aantal uren werk heeft iedereen een waardevol en persoonlijk kunstwerk in handen!

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels in Heemskerk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.