Gevonden in de buurt van Horn:

Strandpaviljoen Sunset Lounge

roermond, Limburg (2.01km)  -  Lounge aan de wateren van Roermond en ervaar een gevoel van vakantie in eigen omgeving.

geopend van elke dag geopend 

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (3.07km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 24 44 13 

Roermond

roermond, Limburg (3.08km)  -  Winkelstad Roermond is een Mekka om te shoppen en te flaneren! Midden in het bourgondische Limburg geniet je van prachtige historie in monumenten en kerken.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer: 't Inj

buggenum, Limburg (3.47km)  -  Altijd al eens met de kippen op stok willen gaan? Dat kan bij minicamping 't Inj in Buggenum. Slapen bij de boer!

geopend van elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Leudal

haelen, Limburg (4.36km)  -  Begin de verkenning van het natuurgebied Leudal in het bezoekerscentrum en ontdek het rijke erfgoed.

's maandags gesloten 

Zwembad De Roerdomp

roermond, Limburg (4.7km)  -  Stroomversnellingen, massagestralen, een bubbelbad en een zeventig meter lange glijbaan. Subtropisch zwembad De Roerdomp is een zwemfeest voor iedereen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Slapen bij de boer: Minicamping Groot Einder

baexem, Limburg (5.64km)  -  Boerderijcamping Groot Einder is landelijk en centraal gelegen tussen de dorpen Baexem en Heythuysen. Dit is de ideale uitvalsbasis voor rustzoekers.

geopend van elke dag geopend 

Kanoën en vlotvaren op de Limburgse Maasplassen

st odiliënberg, Limburg (5.77km)  -  Ontdek de prachtige natuur van Limburg vanuit een kano of vanaf een zelfgebouwd vlot! Een rustig tochtje over de Oolderplas of een stevige afvaart van de Roer: kies jouw manier en beleef Limburg!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 06 06 98 

Break Out Evenementen

swalmen, Limburg (5.78km)  -  Spannende en actieve uitjes voor iedereen! Dat is het doel van Break Out Evenementen. Of dat nou varen op het water is of hoog in de lucht slingeren door een ingewikkeld touwparcours. Alles is mogelijk.

elke dag geopend 

Fun Beach Event & Leisurepark

panheel, Limburg (6.85km)  -  Kom zwemmen en borrelen bij Fun Beach Event & Leisurepark. Fun Beach organiseert allerlei leuke groepsuitjes. Samen survivallen, leren schermen of cocktails shaken. Er is hier van alles te doen voor vrienden, families en collega's.

geopend op afspraak of bel +31 (0)475 - 57 90 85 

Kasteel Groot Buggenum

grathem, Limburg (7.04km)  -  Organiseer je feest of zakelijk evenement in een echt kasteel en geniet van de middeleeuwse sfeer en de verschillende kasteeltuinstijlen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)4 75 45 28 35 

Historische Groentehof - moestuin en kookstudio

beesel, Limburg (7.3km)  -  Ontdek vergeten groente en fruit in de Historische Groentehof. In de bijbehorende kookstudio kun je zelf aan de slag met dit smakelijke voedsel. Verser kan niet!

vandaag nog gesloten, geopend 15 juni t/m 17 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Buitenverblijf Mispadenhof

maasbracht, Limburg (7.49km)  -  Kom kamperen tussen de fruitbomen bij Buitenverblijf Mispadenhof. Deze prachtige authentieke Limburgse boerderij heeft een gezellige minicamping. Mispadenhof organiseert ook groepsactiviteiten. Daag je familie bijvoorbeeld uit in de Farmergames.

geopend van elke dag geopend 

Prijsvraag: CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

prijsvraag In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam! Zie, voel en hoor hoe je ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire 'reis door de mens'. Bewonder het ontstaan van nieuw leven in de baarmoeder en volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een...