1

Wat te doen in Lekkum en omgeving

Dagje Lekkum, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Lekkum:

-in the spotlights-

Culinaire Elfstedentocht

workum, Friesland (1.9km)  -  Niet al te vlot op de schaats, maar toch de Elfstedentocht rijden? Pak de fiets, neem de benenwagen of ga het water op en ontdek Friesland met de Culinaire Elfstedentocht. Met hele smakelijke stempelposten!

't Andere Museum van Oldtimer tot Kant

leeuwarden, Friesland (2.72km)  -  In 't Andere Museum van Oldtimer tot Kant, gevestigd in Pakhuis Koophandel, zie je andere museumstukken dan je doorgaans tegenkomt. Kantklos attributen, historische auto's en oude radio's vind je hier gebroederlijk naast elkaar.

Kattencafé Poespas

leeuwarden, Friesland (2.75km)  -  Boefje, Lily, Saartje: ze wonen allemaal in Poespas. In dit kattencafé in Leeuwarden draait het om elkaar ontmoeten; de medemens en de katten van Poespas!

Grote of Jacobijnerkerk

leeuwarden, Friesland (2.83km)  -  De Grote of Jacobijnerkerk is de oudste kerk van Leeuwarden. In dit monument liggen de Friese Nassau's begraven en staat het beroemde Müllerorgel uit 1742-1727.

Museumhuis Van Eysinga

leeuwarden, Friesland (2.87km)  -  De welvarende familie Eysinga bewoonde ooit het grote huis in Leeuwarden. Nu mag iedereen op bezoek komen in de schitterend gerestaureerde kamers van het herenhuis. En kijkje in het leven van de adellijke familie en hun bedienden.

-in the spotlights-

Pier Pander Museum en Tempel

leeuwarden, Friesland (2.9km)  -  Pier Pander was een Nederlandse beeldhouwer, bekend van de beeltenis van koningin Wilhelmina op de gulden. Zijn levenswerk, een groep van vijf beelden, staat in de Tempel in de Prinsentuin in Leeuwarden. Hier is ook een klein museum aan hem gewijd.

Escape Room 058

leeuwarden, Friesland (2.94km)  -  Jullie, de allerbeste codekrakers van de AIVD, worden ingeschakeld om meer informatie te achterhalen over mogelijke aanslagen. Er is geen tijd te verliezen want binnen zestig minuten moeten jullie weer buiten staan!

Irish pub O'Paddy

leeuwarden, Friesland (3.06km)  -  Kom genieten van een drankje in Ierse sferen! Als het buiten koud is, brandt binnen de haard. In Irish pub O'Paddy wordt alleen maar Engels gepraat.


-advertentiepositie-