1

Wat te doen in Marsum en omgeving

Dagje Marsum, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Marsum:

Zwembad Dubbelslag

delfzijl, Groningen (2.19km)  -  Neem een duik in Zwembad Dubbelslag in Delfzijl! Banenzwemmen, aquasporten of zwemles; dit is een zwembad voor echte actievelingen!

Museum Stad Appingedam

appingedam, Groningen (2.42km)  -  Museum Stad Appingedam is de schatkamer van het stadse verleden van de stad Appingedam. Bijzonder aan het museum is de prachtige zilvercollectie. Daaraan is te zien dat Appingedam een welvarende stad was.

Damster Wandelingen

appingedam, Groningen (2.43km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis, karakteristieke straatjes en groene parken van Appingedam via Damster Wandelingen.

De Groninger Zilverkamer

appingedam, Groningen (2.44km)  -  Bekijk een indrukwekkende Groningse zilvercollectie in de Groninger Zilverkamer en ontdek de typische Groningse zilversmaak.

Mariakerk

krewerd, Groningen (2.46km)  -  De Mariakerk in Krewerd staat er al sinds 1280 en binnen hangt nog altijd de mystieke sfeer van de middeleeuwen. Kom het zestiende-eeuwse orgel bewonderen!

Museum Møhlmann

appingedam, Groningen (3.35km)  -  Kom naar Museum Møhlmann en bekijk kunst die wat voorstelt: realistische en figuratieve kunst.

MuzeeAquarium Delfzijl

delfzijl, Groningen (3.48km)  -  Leer de maritieme geschiedenis van Delfzijl kennen in het MuzeeAquarium en neem een kijkje in het zeeaquarium.

Kabouterpad in het Steendamsterbos

steendam, Groningen (7.69km)  -  Je ziet meteen dat er iets bijzonders is in het Steendamsterbos. Er staan namelijk twee hoge rode palen met witte stippen, waartussen een paadje begint. Waar zou die heenleiden? Naar de kabouters! Volg de prachtig geschilderde kabouterpalen en...

Spa Loppersum

loppersum, Groningen (8.51km)  -  Kom tot rust in het oude Raadhuis van Loppersum. Geniet bij Spa Loppersum van de heerlijke sauna's of van een massage volgens de vier elementen. Ben je na afloop zo ontspannen? Boek dan een heerlijke overnachting in het aangrenzende Hotel Spoorzicht.

Café De Witte Brug

woltersum, Groningen (12.08km)  -  Kom eens gezellig een borrel drinken of een hapje eten bij Café De Witte Brug in het Groningse Woltersum. Gezelligheid is hier gegarandeerd.

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.