Dagje Noordlaren - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Noordlaren:

Pannenkoekenhuis Appelbergen

glimmen, Groningen (2.45km)  -  Geniet van de natuur en maak een wandelroute. Paviljoen Appelbergen organiseert kinderspeurtochten, picknicks en bedrijfsfeesten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Speelpark Sprookjeshof

zuidlaren, Drenthe (2.86km)  -  Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een veelzijdig park. Ze hebben een speeltuin, sprookjespark, indoorspeelparadijs, kinderboerderij en midgetgolf!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (3.01km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Fietscentrum Zuidlaren

zuidlaren, Drenthe (3.37km)  -  Huur een fiets of e-bike bij Fietscentrum Zuidlaren en verken op je gemak het mooie Drenthe.

's zondags gesloten 

Subtropisch Zwemparadijs Aqualaren

zuidlaren, Drenthe (3.68km)  -  Beleef een spannend wateravontuur bij zwembad Aqualaren! Kom roetsjen van de glijbaan of voer mee in de stroomversnelling!

elke dag geopend 

Royal FloraHolland Eelde

eelde, Drenthe (4.43km)  -  Ontdek het wel en wee van een bloemenveiling tijdens een rondleiding bij Royal FloraHolland Eelde. Bezoekers zitten zelf in de kopersbanken en leren alles over de veilingklok.

doordeweeks geopend 

Sauna en beautycentrum de Bron

tynaarlo, Drenthe (5.73km)  -  Kom compleet tot rust in Sauna de Bron. Geniet van de heerlijke saunafaciliteiten en beautyarrangementen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer

hoogezand, Groningen (5.86km)  -  Bewonder het Natuurhuis, doe mee aan de jeugdactiviteiten op woensdagmiddag of loop door de natuurtuin. Natuurlijk kun je ook genoeg dieren knuffelen bij Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer.

elke dag geopend 

Nationaal Bus Museum

hoogezand, Groningen (6.51km)  -  Een ritje in de bus wordt een reis naar het verleden in het Nationaal Bus Museum in Hoogezand, waar allerlei oldtimer autobussen staan te schitteren. Sommige bussen zijn te huur voor een groepsuitje of familiedag!

open op zondag, woensdag en zaterdag 

De Waterburcht Bowling

eelde, Drenthe (6.62km)  -  Gasten kunnen bij De Waterburcht behalve een hapje eten ook een potje bowlen. Er zijn acht moderne banen beschikbaar.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Culturele klompen in Internationaal Klompenmuseum

eelde, Drenthe (6.78km)  -  Bezoek het grootste klompenmuseum van Europa. Een echt oer-Hollands uitje! Hier zijn wel 2.200 paar klompen te vinden.

vandaag nog gesloten, geopend 26 maart t/m 1 november, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (6.94km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

's maandags gesloten