Gevonden in de buurt van Noordlaren:

Pannenkoekenhuis Appelbergen

glimmen, Groningen (2.45km)  -  Geniet van de natuur en maak een wandelroute. Paviljoen Appelbergen organiseert kinderspeurtochten, picknicks en bedrijfsfeesten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Speelpark Sprookjeshof

zuidlaren, Drenthe (2.86km)  -  Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een veelzijdig park. Ze hebben een speeltuin, sprookjespark, indoorspeelparadijs, kinderboerderij en midgetgolf!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (3.01km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Sauna en beautycentrum de Bron

tynaarlo, Drenthe (5.73km)  -  Kom compleet tot rust in Sauna de Bron. Geniet van de heerlijke saunafaciliteiten en beautyarrangementen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer

hoogezand, Groningen (5.86km)  -  Bewonder het Natuurhuis, doe mee aan de jeugdactiviteiten op woensdagmiddag of loop door de natuurtuin. Natuurlijk kun je ook genoeg dieren knuffelen bij Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer.

elke dag geopend 

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (6.94km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

's maandags gesloten 

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (6.95km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

's maandags gesloten 

Prijsvraag: CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

prijsvraag In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam! Zie, voel en hoor hoe je ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire 'reis door de mens'. Bewonder het ontstaan van nieuw leven in de baarmoeder en volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een...