Culturele Uitjes Oost-Souburg en omgeving

Gevonden in de buurt van Oost-Souburg:

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (3.29km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (3.35km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (3.45km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (3.46km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (3.62km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (3.7km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Fort Rammekens

ritthem, Zeeland (3.77km)  -  Het oudste nog bestaande zeefort van West-Europa bevindt zich in Vlissingen. De groene oase op Walcheren, waar historie, cultuur en natuur samenkomen.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.81km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (3.98km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.