Wat te doen in Rhederbrug en omgeving

Dagje Rhederbrug, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Rhederbrug:

MOW I Museum Westerwolde.

bellingwolde, Groningen (2.65km)  -  In het Groningse Bellingwolde bevindt zich het MOW: Museum Westerwolde, eigenzinnig in een prachtige omgeving. Ontdek het Groningse platteland aan de hand van kunst.

-in the spotlights-

Vesting Oudeschans

oudeschans, Groningen (5.75km)  -  De groene punten in het landschap laten nog zien dat het Oudeschans in Oost-Groningen ooit een vestingdorp was. Ontdek de mooiste plekjes in en om dit dorp.

De Wilde Tuin Burcht Wedde

wedde, Groningen (6.83km)  -  Pal naast Kinderhotel Burcht Wedde ligt De Wilde Tuin. En de naam zegt het al: hier mag de natuur lekker zijn gang gaan. Geniet van ongerepte natuur en ravot naar hartenlust!

Dinopark Landgoed Tenaxx

wedde, Groningen (9.87km)  -  Op het Landgoed Tenaxx in Wedde houden levensgrote dino's zich schuil! Hoor je ze brullen in het woud? Ga op avontuur in het Dinopark op Landgoed Tenaxx. Het park zit ook vol bijzondere bomen.

Intratuin Winschoten

winschoten, Groningen (9.89km)  -  Kom langs voor advies voor de inrichting van je huis, tuin of terras bij de Intratuin in Winschoten. Doe inspiratie op en koop de leukste sfeervolle producten.

Museum Restaurant Slaait'nhoes

onstwedde, Groningen (10.87km)  -  In de gerestaureerde Saksische vakwerkboerderij Slaait'nhoes vind je nu een streekmuseum en restaurant. Een fijn startpunt om de regio Westerwolde te ontdekken met zijn kronkelende riviertjes, pittoreske dorpjes, oerbos en verborgen hoekjes.

-in the spotlights-

Zwembad De Watertoren

winschoten, Groningen (11.01km)  -  Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (12.22km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.