1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Watertoren

Klokkengieterijmuseum

heiligerlee, Groningen (2.09km)  -  Klokken, klokken en nog eens klokken, dat is te zien in het Klokkengieterijmuseum. Elke klok heeft zijn eigen geschiedenis, dat maakt dit museum zo bijzonder.

Intratuin Winschoten

winschoten, Groningen (2.44km)  -  Kom langs voor advies voor de inrichting van je huis, tuin of terras bij de Intratuin in Winschoten. Doe inspiratie op en koop de leukste sfeervolle producten.

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (2.87km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.

Tuinfleur bezoektuin

oostwold, Groningen (6.06km)  -  Wandel langs allerlei zeldzame planten en bloemen in de Tuinfleur bezoektuin. Vanaf het verhoogde terras heb je uitzicht over het Groningse Oldambtmeer.

-in the spotlights-

Strand Noord Midwolda

midwolda, Groningen (6.17km)  -  Strand Noord aan het Oldambtmeer in Midwolda is een populaire plaats om in de zomer te vertoeven. De zwemplas heeft een zandstrand, horeca aan het water en een speeltuin voor kinderen.

Restaurant museumboerderij Hermans Dijkstra

midwolda, Groningen (6.27km)  -  In een prachtige Engelse landschapstuin bevindt zich Boerderij Hermans Dijkstra. De boerderij is helemaal ingericht in de stijl van een rijke herenboer uit 1900. Eerst een hapje eten en daarna rondgeleid worden over de boerderij. Dat is ontspannen!

Dinopark Landgoed Tenaxx

wedde, Groningen (7.11km)  -  Op het Landgoed Tenaxx in Wedde houden levensgrote dino's zich schuil! Hoor je ze brullen in het woud? Ga op avontuur in het Dinopark op Landgoed Tenaxx. Het park zit ook vol bijzondere bomen.

Vesting Oudeschans

oudeschans, Groningen (7.57km)  -  De groene punten in het landschap laten nog zien dat het Oudeschans in Oost-Groningen ooit een vestingdorp was. Ontdek de mooiste plekjes in en om dit dorp.

Vakantiehuis De Graanrepubliek

finsterwolde, Groningen (7.82km)  -  Verblijf als groep tot twintig personen als boeren op stand in De Graanrepubliek. De boerderij bevindt zich tussen uitgestrekte graanvelden en imposante boerderijen. Daarnaast zijn er vergadermogelijkheden van groepen tot achttien personen.

Museum Kapiteinshuis Pekela

nieuwe pekela, Groningen (8.55km)  -  Breng een bezoekje aan de negentiende eeuw in het Kapiteinshuis Pekela, waar alles er nog net zo uit ziet als vroeger, toen kapitein Kornelis Jans Boon er woonde met zijn vrouw.

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (10.13km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Watertoren


-advertentiepositie-