Uitstapjes vlakbij Zwembad De Watertoren

Museumschip Kasteel Vlotburg

nijmegen, Gelderland (1.28km)  -  Museumschip Kasteel Vlotburg vaart van plaats tot plaats en brengt de Middeleeuwen met zich mee. Stap aan boord en zwicht voor de betovering van deze tijd.

elke dag geopend 

Museum Slag bij Heiligerlee

heiligerlee, Groningen (2.04km)  -  Wie weet het nog? De Slag bij Heiligerlee? Het bekende begin van de Tachtigjarige Oorlog. Dit museum brengt je voor even weer terug naar die tijd.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Klokkengieterijmuseum

heiligerlee, Groningen (2.09km)  -  Klokken, klokken en nog eens klokken, dat is te zien in het Klokkengieterijmuseum. Elke klok heeft zijn eigen geschiedenis, dat maakt dit museum zo bijzonder.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Intratuin Winschoten

winschoten, Groningen (2.44km)  -  Kom langs voor advies voor de inrichting van je huis, tuin of terras bij de Intratuin in Winschoten. Doe inspiratie op en koop de leukste sfeervolle producten.

elke dag geopend 

Blauwestad - Oldambtmeer

beerta, Groningen (2.81km)  -  Beleef Blauwestad en geniet van de heldere wateren van het Oldambtmeer in Groningen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)597 471 010 

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (2.87km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)597 471 010 

Duikschool Lie Kie Sang

oude pekela, Groningen (3.49km)  -  Benieuwd naar de wereld onder het wateroppervlak? Neem een proefles duiken en word besmet met het duikvirus!

open op vrijdag 

Galerie Beeldkracht

scheemda, Groningen (5.48km)  -  Galerie Beeldkracht, in het noorden van ons land, verkoopt en exposeert abstracte en figuratieve schilderijen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)597 - 59 10 68 

De Boschplaatse - landschapstuin en camping

blijham, Groningen (5.51km)  -  Wel eens in een slingertuin gekampeerd? Kom langs en ontdek het zelf bij het prachtige landgoed De Boschplaatse in het Groningse Blijham.

elke dag geopend 

Tuinfleur bezoektuin

oostwold, Groningen (6.06km)  -  Wandel langs allerlei zeldzame planten en bloemen in de Tuinfleur bezoektuin. Vanaf het verhoogde terras heb je uitzicht over het Groningse Oldambtmeer.

gesloten, open van  27 februari t/m 2 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Sauna Beauty Farm Midwolda

midwolda, Groningen (6.09km)  -  Kom compleet tot rust in de rustieke Oldambster boerderij van Sauna Beauty Farm Midwolda.

open op zondag, maandag, vrijdag en zaterdag 

Strand Noord Midwolda

midwolda, Groningen (6.17km)  -  Strand Noord aan het Oldambtmeer in Midwolda is een populaire plaats om in de zomer te vertoeven. De zwemplas heeft een zandstrand, horeca aan het water en een speeltuin voor kinderen.

elke dag geopend 

Zwembad De Hardenberg

finsterwolde, Groningen (6.27km)  -  Kom naar het Groningse Finsterwolde en neem een duik in zwembad De Hardenberg. Het water is hier nooit kouder dan 29 graden.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Watertoren