Eropuit met Jongeren Schoonhoven en omgeving

Gevonden in de buurt van Schoonhoven:

Theetuin de Kwakel

snelrewaard, Utrecht (8.97km)  -  Geniet van zelfgemaakte hapjes in Theetuin de Kwakel. Het enige wat u nog hoeft te doen is gaan zitten aan de prachtig gedekte tafel.

Spa Gouda

gouda, Zuid-Holland (11.3km)  -  Spa Gouda zit op een historische plek, in een badhuis uit 1922. Achter de prachtige historische gevel in hartje Gouda biedt deze spa nu moderne wellness en beauty. Geniet van een massage, schoonheidsbehandeling of ontspannen verblijf in de sauna...

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

gouda, Zuid-Holland (11.32km)  -  Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met een van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland (11.8km)  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

Café - Bistro 't Wapen

reeuwijk, Zuid-Holland (12.93km)  -  Geniet van een heerlijk diner of ga voor een smakelijke lunch na een fietstocht bij Café - Bistro 't Wapen. Een gezellige plek waar lekker en eerlijk eten hoog in het vaandel staat.