Romantische Uitjes Schoonhoven en omgeving

Gevonden in de buurt van Schoonhoven:

Theetuin de Kwakel

snelrewaard, Utrecht (8.97km)  -  Geniet van zelfgemaakte hapjes in Theetuin de Kwakel. Het enige wat u nog hoeft te doen is gaan zitten aan de prachtig gedekte tafel.

Goudse Gidsen Gilde

gouda, Zuid-Holland (11.25km)  -  Boek een stadswandeling bij het Goudse Gidsen Gilde en ontdek onder leiding van een deskundige gids de highlights van de stad Gouda.

Spa Gouda

gouda, Zuid-Holland (11.3km)  -  Spa Gouda zit op een historische plek, in een badhuis uit 1922. Achter de prachtige historische gevel in hartje Gouda biedt deze spa nu moderne wellness en beauty. Geniet van een massage, schoonheidsbehandeling of ontspannen verblijf in de sauna...

Trappenbrug Gouda

gouda, Zuid-Holland (11.39km)  -  Op de monumentale Trappenbrug over de Turfmarkt uit 1507 in Gouda schiet je misschien wel de mooiste selfie van je bezoekje aan Gouda.

Jaba SUP

gouda, Zuid-Holland (11.4km)  -  Ga heerlijk het water op met een SUP-board van Jaba Sup. Kies uit een toffe tour door de grachten van Gouda met een gids die je vol enthousiasme de mooiste plekjes van de stad laat zien.

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland (11.8km)  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

Heerlijk dagje toeren met een oldtimer!

hoogblokland, Zuid-Holland (13.17km)  -  Een ritje in een oldtimer van Vintage Road Trips zul je niet zomaar vergeten. Je rijdt in een mooie Porsche, eend of kever door Nederland, en ziet de mooiste plekjes. Voorbijgangers zwaaien naar je. Genieten!