Culturele Uitjes Spaarndam en omgeving

Gevonden in de buurt van Spaarndam:

Erasmuspark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.4km)  -  Het Erasmuspark in Amsterdam West is een groene oase geïnspireerd door de schilderijen van Piet Mondriaan. Ervaar de gezellige sfeer in dit sprookjesachtige park.

Stap in de wereld van oude trams

haarlem, Noord-Holland (2.4km)  -  Een verzameling van de voertuigen, trams en bussen van meer dan 100 jaar oud én Cultureel Erfgoed: je vindt het allemaal in NHZ Vervoer Museum. Stap in zo'n oude tram en ontdek het zelf!

De Lichtfabriek

haarlem, Noord-Holland (3.74km)  -  De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

Museum van de Geest | Dolhuys

haarlem, Noord-Holland (4.11km)  -  Museum van de Geest is een modern museum over de werking van de menselijke geest. Stap in een eeuwenoude dolcel, luister naar confronterende verhalen en ontdek nog meer over wie je zelf eigenlijk bent.

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (4.52km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

Museumhuis Barnaart

haarlem, Noord-Holland (4.56km)  -  Pal aan de gracht in Haarlem staat het statige Huis Barnaart. Kijk ongegeneerd rond, raak aan wat je wil en leef voor even als de familie Barnaart in het jaar 1805.

Bakenesserkerk

haarlem, Noord-Holland (4.61km)  -  In het centrum van Haarlem valt de witte toren van de Bakenesserkerk al gauw op. De kerk is niet meer als Godshuis in gebruik, maar nu te huur voor trouwerijen of besloten diners. In de kerk is een vaste expositie van Haarlemse bodemschatten.

Toneelschuur en Filmschuur

haarlem, Noord-Holland (4.69km)  -  De Toneelschuur is al meer dan veertig jaar een eigentijds huis voor de Nederlandse toneel-, dans- en filmwereld. Geniet van talrijke eigen producties of van films in een van de filmzalen.

Teylers Museum

haarlem, Noord-Holland (4.76km)  -  Bezoek het oudste geopende museum van Nederland: Teylers Museum. Hier vind je een rijke wetenschappelijke collectie, mineralen en fossielen en waan je je even in de achttiende eeuw als je Pieter Teylers Huis binnenstapt.

Shoppen in Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.84km)  -  Haarlem is de ideale stad voor een gezellige middag shoppen. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vele horecagelegenheden en het brede winkelaanbod!