Tjerkwerd en omgeving

Eropuit in Tjerkwerd! met Wie of naar Wat?

Dagje Tjerkwerd - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Tjerkwerd:

Museum De Tiid

bolsward, Friesland (2.57km)  -  In Museum de Tiid, gelegen in het schitterende stadhuiscomplex van Bolsward, maak je kennis met het rijke verleden van de regio Zuidwest-Friesland.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Friese Bierbrouwerij 'Us Heit'

bolsward, Friesland (2.95km)  -  De Friese Bierbrouwerij Us Heit presenteert met trots acht verschillende natuurzuivere, speciaalbieren. Neem een kijkje in dit familiebedrijf en ontdek ook de single malt whisky Frysk Hynder!

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Friese Museumdorp Aldfaers Erf

allingawier, Friesland (3.92km)  -  Tussen de Friese terpen en dijken ligt het schilderachtige Friese Museumdorp Aldfaers Erf. In dit openluchtmuseum geniet je van allerlei ambachten. Ruik het verse brood uit de bakkerij, bezoek een echte smederij en wandel door een authentieke...

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Friese Museumdorp

wier, Friesland (3.92km)  -  Het dorpje Allingawier in Friesland ligt er nog net zo bij als vroeger. Naast twee kerkjes vind je hier een schilderswerkplaats, grote boerderij en grutterswinkel.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Beautyresort en sauna De Leliehof

makkum, Friesland (6.39km)  -  Geniet in het aan het prachtige IJsselmeer gelegen beautyresort De Leliehof van een dag rust, ontspanning en weldaad. Het resort heeft verschillende sauna's, een whirlpool, een zwembad en verschillende beautyarrangementen.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad Mounewetter

witmarsum, Friesland (6.68km)  -  Bij mooi weer genieten zowel kinderen als hun ouders in Waterpark Mounewetter van de zwembaden, ligweides en de waterspeeltuin.

gesloten, open van  1 mei t/m 10 september, van 09:30 uur tot 20:30 uur 

Rondvaart It Preamke

makkum, Friesland (6.69km)  -  Vaar op een elektrische rondvaartboot door de binnenwateren bij Makkum en geniet met volle teugen van het Friese platteland.

open op dinsdag, donderdag 

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (7.99km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.

elke dag geopend