Gezin Tytsjerk en omgeving

Gevonden in de buurt van Tytsjerk:

Culinaire Elfstedentocht

workum, Friesland (4.74km)  -  Niet al te vlot op de schaats, maar toch de Elfstedentocht rijden? Pak de fiets, neem de benenwagen of ga het water op en ontdek Friesland met de Culinaire Elfstedentocht. Met hele smakelijke stempelposten!

Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

burgum, Friesland (4.86km)  -  Loop langs kleine akkers omzoomd door houtwallen en elzensingels. Over de oude halepaden, verbindingsroutes die bewoners gebruikten om via andermans erf snel ergens te komen. Langs leuke Friese plaatsjes en door het Nationaal Park de Alde Feanen.

Snowcentrum Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (5.08km)  -  Eindeloos afdalen op ski's of op een snowboard en dat allemaal in eigen land! Bij Snowcentrum Leeuwarden kun je je uitleven op ski's onder professionele begeleiding.

Pitch&Putt Golf Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (5.13km)  -  In Leeuwarden is de eerste Pitch&Putt Golfbaan van Friesland te vinden. De baan heeft een parkachtige inrichting met glooiingen, waterpartijen en bunkers.

De Schierstins

veenwouden, Friesland (5.96km)  -  De Schierstins is een van de weinige bewaarde kastelen in Friesland. De expositie Ljocht en Skaad laat zien hoe het er aan toe ging in kastelen en kloosters.

Aventoer indoor- en outdoorpark

burgum, Friesland (6.62km)  -  Aventoer in Burgum laat de harten van avonturiers sneller kloppen; met speelplezier binnen en buiten! Met bewegende stoelen en spannende special effects is de 7D-bioscoop een echt filmavontuur. Of klauter door het klimpark en tokkel van grote hoogte.