Actieve Uitjes Tytsjerk en omgeving

Gevonden in de buurt van Tytsjerk:

Paintballen in Friesland

lollum, Friesland (3.34km)  -  Ga samen met je collega's of vrienden de strijd aan met verfballetjes op de speelvelden van Copini Buitensport. Erg leuk is het Chinese speelveld, vol bamboe!

Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

burgum, Friesland (4.86km)  -  Loop langs kleine akkers omzoomd door houtwallen en elzensingels. Over de oude halepaden, verbindingsroutes die bewoners gebruikten om via andermans erf snel ergens te komen. Langs leuke Friese plaatsjes en door het Nationaal Park de Alde Feanen.

Pitch&Putt Golf Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (5.13km)  -  In Leeuwarden is de eerste Pitch&Putt Golfbaan van Friesland te vinden. De baan heeft een parkachtige inrichting met glooiingen, waterpartijen en bunkers.

Wadloopcentrum Fryslân

munein, Friesland (6.85km)  -  Voor ligt het uitgestrekte wad van de Waddenzee, de laatste wildernis. Zomp door de modder op weg naar een waddeneiland en ervaar de ongekend mooie natuur.

Escape Room 058

leeuwarden, Friesland (7.03km)  -  Jullie, de allerbeste codekrakers van de AIVD, worden ingeschakeld om meer informatie te achterhalen over mogelijke aanslagen. Er is geen tijd te verliezen want binnen zestig minuten moeten jullie weer buiten staan!

Speel- en dierenpark Sanjes Safari

veenwouden, Friesland (7.69km)  -  Regen, sneeuw of zonneschijn, een dagje uit valt bij Speelpark Sanjesfertier nooit in het water! Het park heeft naast een binnen- en buitenspeeltuin ook een dierenpark, waar onder meer kamelen, stokstaartjes en struisvogels leven.