Culturele Uitjes Vlierden en omgeving

Gevonden in de buurt van Vlierden:

Museum De Wieger

deurne, Noord-Brabant (2.99km)  -  Museum De Wieger was vroeger de woonplaats van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Nu toont het museum figuratieve kunst uit de twintigste eeuw.

Happen en Trappen fietsroutes

asten, Noord-Brabant (3.17km)  -  Lekker fietsen en onderweg genieten van heerlijke gerechten: dat is Happen en Trappen! De fietsroutes brengen je door de mooiste delen van Nederland en België. Dubbel genieten dus!

Doe een dagje Asten

asten, Noord-Brabant (4.59km)  -  Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

Natuurtheater De Donck

someren, Noord-Brabant (7.53km)  -  Het openluchttheater De Donck bestaat al heel lang. Al tientallen jaren is het theater het thuis van theatergezelschap De Speledonckers. Zij verzorgen elk jaar twee voorstellingen.

Museum Helmond

helmond, Noord-Brabant (8.23km)  -  Museum Helmond is gevestigd in een prachtig middeleeuws kasteel. Neem een duik in de geschiedenis van Helmond!

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (9.06km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!